Home

Nieuws laatste update:6 apr 2012

Vierlingsbeekse dient als eerste Gecombineerde Opgave in

Vierlingsbeek – Nog geen drie uur na de openstelling van de indieningtermijn van de Gecombineerde Opgave 2012, afgelopen zondagmorgen 0.00 uur, verstuurde Monique Evers-Ars (48) uit Vierlingsbeek (N.-Br.), als eerste de opgave naar Dienst Regelingen.

Daarvoor ontving de melkveehoudster met zo’n 55 melkkoeien en 36 hectare grond in gebruik, een bos bloemen van de uitvoeringsorganisatie.
”Indienen had eerder gekund, maar ik wilde eerst nog een film af kijken. Ik was binnen een half uur klaar. Ik doe het direct, omdat ik er dan vanaf ben en het programma snel werkt”, vertelt de onderneemster. Evers-Ars had zich goed voorbereid en alle benodigde informatie binnen handbereik. Over de online opgave is ze zeer te spreken: ”Het programma is door de jaren heen sterk verbeterd. Het is gebruiksvriendelijker geworden.”

Of registreer je om te kunnen reageren.