Home

Nieuws 451 x bekeken

Kips voegt filmpjes en spreuken toe aan vleeswaren

Almelo - Binnenkort worden alle Kips-portieverpakkingen vleeswaren en kaas voorzien van een QR-code.

Door deze code met de camera van de mobiele telefoon te scannen, krijgt de consument een leuke spreuk, tegeltjeswijsheid, grap, filmpje of blooper te zien op zijn of haar telefoon.
De Zwanenberg Food Group, producent van het merk Kips, wil hiermee de gezelligheid weer terug aan tafel brengen en Kips-fans voor zijn merk creëren in de foodservicemarkt. Deze maand worden portieverpakkingen vleeswaren en kaas die zijn voorzien van een QR-code, gedistribueerd in de foodservicemarkt. Kips is vooral bekendheid van de leverworst. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met vleeswaren, kaas en snacks.

Of registreer je om te kunnen reageren.