Home

Nieuws

Britse bond zoekt 'Olympische boeren'

Londen – Nu de Olympische Spelen van 2012 in Londen nog maar enkele weken weg zijn, neemt de Olympische koorts in alle gelederen toe. Dat geldt ook voor de boeren, reden voor de National Farmers Union om boeren en tuinders die aan de deelnemers en/of bezoekers mogen leveren op te roepen om hun verhaal te laten horen.

''Als je levert aan één van de cateraars voor de Spelen, dan zouden jouw producten op het bord kunnen liggen van de winnaar van een gouden Olympische medaille," roept de NFU uit. De bond heeft een lijst opgesteld van alle cateringbedrijven die het eten tijdens de Spelen mogen verzorgen en wil van boeren en tuinders horen die aan die betrokken ondernemingen producten leveren." De NFU wijst er daarbij op met de organisatoren van de Spelen afgesproken te hebben dat het nationale keurmerk Red Tractor als leidraad zal gelden bij het inkopen van alle benodigde voedingsproducten.

Of registreer je om te kunnen reageren.