Home

Nieuws 2 reacties

PvdD wil nieuw debat over bijensterfte

Den Haag – Twee nieuwe studies over bijensterfte vormen aanleiding voor de PvdD om staatssecretaris Henk Bleker (landbouw) naar de Tweede Kamer te roepen.

In de onderzoeken, deze week gepubliceerd in Science, leggen wetenschappers een verband tussen het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en hoge sterftecijfers in bijen- en hommelpopulaties. Het is niet de eerste keer dat de dierenpartij over dit onderwerp de degens kruist met Bleker. Het debat, indien gehonoreerd, wordt dinsdag tijdens het vragenuurtje gevoerd.

Laatste reacties

  • auga

    in de supermarkt Emté liggen nu ook al producten met IMIDACLOPRID!!!! HET moet toch niet gekker worden. Partij voor de Dieren heeft keer op keer met rapporten bewijs geleverd dat de GROTE BIJENSTERFTE veroorzaakt wordt door bestrijdingsmiddelen met Imidacloprid en Neonicotoinen. Waarom luisteren de agrariers niet eens een keer naar de partij die voor hen zo belangrijk kan zijn!

  • lager

    In dit kader is niks bewezen pvdv zijn een stelletje klootzakken ze
    weten niet waar ze over lullen

Of registreer je om te kunnen reageren.