Home

Nieuws 1 reactie

PvdD roept provincies op geen ganzen te vergassen

Den Bosch - De Partij voor de Dieren in Noord-Brabant roept de provincie op geen ganzen te vergassen.

De partij doet dit nadat staatssecretaris Henk Bleker van landbouw het vergassen van ganzen wil toestaan. De provincies besluiten uiteindelijk of ze de methode toepassen. Voordat CO2 gebruikt kan worden voor het vergassen van ganzen moet hier ontheffing vanuit Brussel voor worden gegeven. De verwachting is dat Nederland deze ontheffing krijgt. De Partij voor de Dieren vindt het vergassen van ganzen een wrede methode die veel dierenleed veroorzaakt en weinig effectief is.

Eén reactie

  • Hans Sudfryslan

    Dan moet de kogel er maar in . De overlast van ganzen is niet meer te stoppen nu de G7 denken dat ze de teveel aan ganzen kunnen te beteugelen . Door dat er steeds meer plasdrasgebieden komen zal de overlast met promilen vergroot worden. De G7 spand met kun ganzen beleid de paard achter de wagen . De problemen vergroten ze alleen maar.

Of registreer je om te kunnen reageren.