Home

Nieuws 881 x bekeken 2 reacties

Ministerie: in gesprek blijven met Flevoland

Den Haag – Staatssecretaris Henk Bleker hoopt de impasse met de provincie Flevoland over de financiering van het Oostvaarderswold te kunnen doorbreken.

”Wij blijven met de provincie in gesprek”, zegt een woordvoerder van de bewindsman naar aanleiding van de uitspraak van de Zwolse rechter, dat het rijk niet meer dan ruim 81 miljoen euro hoeft bij te dragen aan het Oostvaarderswold.
De woordvoerder zegt dat het ministerie tevreden is met de uitspraak. In feite heeft de Zwolse rechter de staatssecretaris op alle punten gelijk gegeven.

Laatste reacties

  • Mels

    Er is toch een streep door dit idiote plan gezet of ben ik verkeerd ingelicht door deze site?,waarom moet er nu nog een rechter aan te pas komen?

  • hwv

    Het plan om bossen/natuurgebieden te verbinden is alles behalve idioot. Het probleem is alleen dat het wordt bedacht en doorgedrukt door mensen en instanties die met oogkleppen op rechtlijnig denken.
    Als het niet doorgaat is het een gemiste kans en kan iedereen die er bij betrokken is zich diep gaan schamen.
    Natuurlijk is het mogelijk en noodzakelijk om rekening te houden met de belangen van direkt betrokken ondernemers. Wat van ieder gevraagd wordt is kreativiteit, flexibiliteit en bereidheid om samen te werken. Alle partijen moeten zich dit realiseren.

Of registreer je om te kunnen reageren.