Home

Nieuws 3379 x bekeken

Karelse Groen en Landbouwservice BV failliet

Zeewolde – Karelse Groen – en Landbouwservice BV uit Flevoland is failliet verklaard. Het loonwerkbedrijf, waar circa vijftig personen werkten, was al jaren noodlijdend.

Karelse werd in maart 2011 overgenomen door Gerrit van Werven, die sindsdien naar eigen zeggen 2 miljoen euro in het bedrijf investeerde. Mede door een belastingschuld van 600.000 euro noteerde het bedrijf vorig jaar een verlies van 1,5 miljoen euro. Van Werven, tevens eigenaar van onder meer Van Pijkeren Transport en Fourage en Weka Infra & Grondverzet, stelt dat een deel van het personeel is overgegaan naar Berdi, een bedrijf in groenvoorziening. Berdi heeft tevens een aantal projecten van Karelse overgenomen.

Of registreer je om te kunnen reageren.