Home

Nieuws 808 x bekeken 1 reactie

Europese Commissie keurt overname Hendrix goed

Brussel - De Europese Commissie heeft op grond van de EU-concentratieverordening de voorgenomen overname van diervoerderproduct Hendrix door Forfarmers goedgekeurd.

Hendrix is nu nog onderdeel van Nutreco. De Europese Commissie heeft onderzoek laten doen en concludeert dat er voldoende aantal alternatieve aanbieders blijven op de markt. De commissie heeft vastgesteld dat de transactie geen mededingingsbezwaren heeft. Dat deed zij naar aanleiding van een onderzoek. De activiteiten van Forfarmers en Hendrix overlappen deels elkaar.
Vandaag werd eveneens bekend dat de NMA de overname heeft goedgekeurd. De afronding van de verkoop wordt op 30 maart verwacht. Vanaf 1 april zal Hendrix dan formeel deel uit maken van Forfamers group. Dat  melden Nutreco en Forfarmers.

Eén reactie

  • De Kuiper

    Wat wordt dan de nieuwe naam: For abctahutd?

Of registreer je om te kunnen reageren.