Home

Nieuws 206 x bekeken

Etihad Airways stapt over op biovoeding

Abu Dhabi - Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), zal verse, biologische voeding gaan aanbieden tijdens haar vluchten in de eerste klasse.

Dat meldt Bio Journaal. Daarvoor is de maatschappij een samenwerking met Abu Dhabi Organic Farms aangegaan, het eerste internationaal gecertificeerde bio-landbouwinitiatief in de VAE. De boerderij zal onder meer gaan voorzien in verse biologisch eieren, groenten en honing.
Abu Dhabi Organic Farms is in 1997 opgericht door Khalid Al Shamsi. Er wordt op meer dan 55 hectare land gewerkt. Er zijn kassen en velden met groenten en er worden onder meer koeien, kippen en geiten gehouden. Op de boerderij worden ook excursies georganiseerd, kinderen worden daardoor geïnformeerd over de werkwijze.
In eerste instantie worden de biologische producten in de eerste klas van Etihad Airways geserveerd. Er zijn plannen om het later naar alle klassen uit te breiden.

Of registreer je om te kunnen reageren.