Home

Nieuws 1128 x bekeken 1 reactie

'Discounters willen leidend worden met kwaliteit en vers'

Doetinchem - Discounters Aldi en Lidl proberen in het verssegment een hogere kwaliteit te bieden en leidend te worden.

Dat heeft de nieuwe commercieel directeur van ZON Fruit & Vegetables, Hans List, gezegd tegen de Levensmiddelenkrant. Lidl begon al eerder met een uitbreiding en verbetering van het versassortiment, maar nu komt volgens List ook Aldi in beweging. Volgens List verkoopt kwaliteit zeker over een langere periode bezien altijd. Zon Fruit & Vegetables wil in de toekomst meer met supermarkten samenwerken bij de ontwikkeling van het schap.

Eén reactie

  • jan4072

    Lidl hoeft niet meer leidend te worden met de groente en fruit. Dat is ze al lang.

Of registreer je om te kunnen reageren.