Home

Nieuws

Demo’s mineralenconcentraten van start

’s-Hertogenbosch – Het project Mineralen op Maat gaat vanaf 20 maart tot en met juni velddemonstraties organiseren met mineralenconcentraten en spuiwater.

Met deze demonstraties wordt duidelijk gemaakt hoe boeren en tuinders het best gebruik kunnen maken van mineralenconcentraten en wat de voor- en nadelen zijn.
Aanleiding voor de demonstraties zijn de snelle ontwikkelingen die de concentraten doormaken. Tijdens de demonstraties worden machines getoond die ook al in de praktijk gebruikt worden. Voor de loonwerkers zijn deze demonstraties een mooie gelegenheid om te zien welke machines het best werken en waar behoefte aan is.
Deze zomer worden er daarnaast ook excursies georganiseerd bij mest- verwerkingsinstallaties. Voor telers die mineralenconcentraten willen toepassen is het interessant om te weten hoe het product tot stand komt.
De data en locaties zijn te zien op de site van ZLTO.

Of registreer je om te kunnen reageren.