Home

Nieuws 2 reacties

Vion: herstructurering Vion UK afgerond

Eindhoven – De herstructurering van de Britse activiteiten van Vion (Grampian) is afgerond.

Dat meldt Vion. Daarom wordt de aansturing van deze bedrijven aangepast. Toen Vion in 2008 de Grampian country Food Group overnam werd Ton Christiaanse de CEO Vion Food UK. In die functie was hij ook lid van de raad van bestuur van Vion als geheel. In die zin week de positie van Vion Food UK af van de andere activiteiten van Vion. Nu de herstructurering van Vion Food UK is afgerond vervalt de speciale positie in de raad van bestuur. Voor Ton Christiaanse is dat reden geweest om Vion te verlaten.

Vion heeft Maarten Kusters, tot nu toe directeur Operations in Nederland, benoemd als opvolger van Christiaanse als CEO voor Vion Food UK.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Vion MULTINTIONAL had de (leden) boeren moeten helpen hun bedrijven op te peppen voor de groene toekomst die ze zo hoog in het vaandel hebben .In Plaats van te inversteren bij de concurrent .
    Is er een leden vergadering aan voor af gegaan??? wat er met de winst van de varkens geleverd door de leden moet gebeuren . Wat het beste is voor de leden (BOEREN). Of toch de bonussen in plaats van de leden (BOEREN).

  • no-profile-image

    Ik denk dat Hamstra volledig gelijk heeft. Tevens doet het me denken aan AJAX , waar men via de achterdeur wat wilde regelen inzake van Gaal , maar wat terecht is teruggedraaid. Het is diep triest dat dit gebeurd , maar daar hebben die zogenaamde ,, managers , totaal geen boodschap aan , of de gezinsbedrijven nu wel of geen inkomen meer hebben. ,,Managers ,, verlaten Vion met een dikke bonus en de rest interesseerd ze totaal niets.

Of registreer je om te kunnen reageren.