Home

Nieuws 1156 x bekeken 2 reacties

Schenk: kijk waar je kansen liggen

Arnhem - Kijk waar je kansen liggen, grijp die als ondernemer en maak je eigen keuzes. Maar hou altijd zicht op het perspectief van je bedrijf over vijf of tien jaar. En bij bedrijfsontwikkeling, begin met je plannen te bespreken in eigen omgeving.

Zo vatte voorzitter Siem Jan Schenk van LTO Noord vanmorgen in Arnhem de boodschap samen van meerdere inleiders, die op de toekomst van agrarische bedrijven in Gelderland ingingen. Ze deden dit op de Dag van LTO Noord, de jaarlijkse ledendag van de boeren en tuindersorganisatie  in Gelderland, die ruim duizend belangstellenden trok.
Schenk ziet volop toekomstkansen voor de land- en tuinbouw, al staat deze sector voor grote veranderingen. Zo komt de nadruk meer te liggen om aanpassing aan de omgeving, duurzaamheid en dierenwelzijn. De LTO-voorzitter legde de nadruk op creativiteit en inventiviteit van agrarische ondernemers en hun motivatie om in de agrarische sector actief te zijn en te blijven. Volgens hem doen natuur, landbouw- en recreatieorganisaties er goed aan om de samenwerking te zoeken in plaats van de strijd met elkaar aan te gaan.

Laatste reacties

  • Gerd-Jan

    De kansen liggen in igg niet in heel nederland (en europa) de wereldmarkt (lees afgrond) op te sturen.

  • Zuidema

    De echte kansen liggen in Australia waar het land nog goedkoop is en waar je je nog een echte ondernemer bent

Of registreer je om te kunnen reageren.