Home

Nieuws 203 x bekeken

Oppositie wil Rutte bij debat natuurakkoord

Den Haag - De oppositiepartijen willen dat minister president Mark Rutte donderdag aanwezig is bij het debat over het natuurakkoord met de provincies.

“Nu blijkt dat naast de minister van Binnenlandse Zaken nu ook de minister president met stoffer en blik achter de staatssecretaris van landbouw aan moeten lopen, wil ik daar wel wat uitleg over van de minister president”, aldus Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. Ze kreeg met haar verzoek steun van SP, D66, PvdA, Groenlinks en Christenunie. Daarmee is er geen meerderheid voor het verzoek. De aanwezigheid van Rutte bij het debat is hiermee nog niet helemaal uitgesloten, omdat het kabinet zelf beslist welke bewindspersonen bij de debatten aanwezig zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.