Home

Nieuws 271 x bekeken

Niet alleen soja meer voor sojabedrijf Alpro

Brussel – Sojaverwerker Alpro, vooral bekend van de gelijknamige sojamelk, gaat zijn assortiment uitbreiden. En daar passen een nieuw logo en slogan bij, zo meldt Alpro.

Vanaf nu brengt het Belgische bedrijf, Europees marktleider op het gebied van sojaproducten, ook dranken op basis van amandelen of hazelnoten op de markt. Het logo van een sojaboon wordt vervangen door een achter een groen blaadje opkomende zon. De nieuwe kreet van het bedrijf is Enjoy Plant Power, oftewel geniet van plantenkracht.

”Plantaardige voeding wordt mainstream”, aldus topman Bernard Deryckere. Alpro heeft vier productievestigingen in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Vorig jaar realiseerde het bedrijf een omzet van 265 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.