Home

Nieuws 224 x bekeken

NFW-leden werken actief aan natuur en landschapsbeheer

Bergum – Alle duizend leden van de Vereniging Noordelijke Friese Wouden (NFW) plaatsen binnenkort een bordje bij hun boerderij of huis waarop ze aangeven dat ze aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer doen.

Doel van de koepelvereniging van zes agrarische natuurverenigen is inwoners van Noordoost Friesland en toeristen duidelijk te maken welke boeren en landeigenaren zich actief inzetten voor het landschap van de Noordelijke Friese Wouden.

Het eerste bordje is vrijdag geplaatst bij melkveehouder Geert Broersma in Damwoude. ”Met de ledenbordjes willen we bekendheid geven aan het feit dat er door boeren en landeigenaren in de Noordelijke Friese Wouden actief gewerkt wordt aan natuur- en landschapsbeheer”, zegt NFW-voorzitter Hoogland. ”Dat dit een van de activiteiten is naast het normale boerenwerk.”

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.