Home

Nieuws 234 x bekeken

Kamer wil met spoed duidelijkheid natuurwet en natuurakkoord

Den Haag - De Tweede Kamer wil met spoed duidelijkheid van landbouwminister Henk Bleker over de nieuwe natuurwet en over het natuurakkoord met de provincies.

PvdA-kamerlid Lutz Jacobi kreeg op haar verzoek om meer informatie brede steun van de Kamer. CDA-kamerlid Ger Koopmans wil de informatie over de gang van zaken bij de natuurwet liefst vandaag nog. PvdD en SP pleiten er tevens voor om het debat over de nieuwe natuurwet spoedig te voeren.

Staatssecretaris Bleker heeft in de media uitingen gedaan dat zijn nieuwe natuurwet al door het kabinet is, terwijl natuurorganisaties nog opmerkingen konden geven over de natuurwet. Hierover wil de Kamer nu spoedig duidelijkheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.