Home

Nieuws

Friesland stemt in met uitvoering van Natuurakkoord

Leeuwarden – De Friese Staten hebben ingestemd met de uitvoering van het Natuurakkoord van staatssecretaris Bleker. Provinciale Staten (PS) van Fryslân stemden gisteren tegen het Natuurakkoord, om een signaal van onvrede af te geven. Toch zal de provincie mee werken aan de uitvoering ervan.

Provincie Fryslân spreekt in april over de Friese natuurplannen. Zeker 70 tot 80% van de oorspronkelijke plannen gaan gewoon door.
Voor 24 februari moeten alle provincies zich hebben uitgesproken over het Natuurakkoord. Noord-Brabant, Groningen en Drenthe hebben eveneens al ingestemd met de uitvoering van het akkoord.Friesland stemt in met uitvoering van Natuurakkoord
Leeuwarden – De Friese Staten hebben ingestemd met de uitvoering van het Natuurakkoord van staatssecretaris Bleker.
Provinciale Staten (PS) van Fryslân stemden gisteren tegen het Natuurakkoord, om een signaal van onvrede af te geven. Toch zal de provincie mee werken aan de uitvoering ervan.
Provincie Fryslân spreekt in april over de Friese natuurplannen. Zeker 70 tot 80% van de oorspronkelijke plannen gaan gewoon door.
Voor 24 februari moeten alle provincies zich hebben uitgesproken over het Natuurakkoord. Noord-Brabant, Groningen en Drenthe hebben eveneens al ingestemd met de uitvoering van het akkoord.

Of registreer je om te kunnen reageren.