Home

Nieuws 255 x bekeken

Eisen Milieukeur Ei verlengd tot 1 augustus 2012

Den Haag – Het huidige certificatieschema Milieukeur Ei is ongewijzigd verlengd tot 1 augustus 2012.

Daarnaast wordt de herzieningsversie van het certificatieschema gepubliceerd, zodat bedrijven hiermee praktijkervaring kunnen opdoen. Deze aangepaste versie is ook geldig tot 1 augustus 2012. Op basis van deze praktijkervaringen kunnen de criteria eventueel worden bijgesteld naar de definitieve versie die na 1 augustus van kracht wordt.

Milieukeur Ei is onderdeel van het certificatieschema Milieukeur Dierlijke Producten en bestaat uit verplichte eisen voor leghennen en keuzemaatregelen op de thema’s milieu, voeders en dierenwelzijn. Ondernemers kunnen een keuze maken waarbij ze een minimum aantal punten moeten behalen.

Of registreer je om te kunnen reageren.