Home

Nieuws 248 x bekeken 2 reacties

De Bie zou graag es Bleker doen...

Wim de Bie, van cabaretduo Van Kooten en De Bie, raakt geïnspireerd door landbouwstaatssecretaris Henk Bleker.

Dat blijkt uit een interview met Kees van Kooten en Wim de Bie in de regionale dagbladen van Wegener, afgelopen weekend. De Bie vertelt daarin dat hij Bleker enige tijd geleden uit een limousine zag stappen op een Haags plein.

"Hij was een star", zegt De Bie in het interview. Althans, Bleker gedroeg zich volgens De Bie zo. Volgens De Bie zwaaide Bleker of stak hij zijn vingers op bij het uitstappen. "Maar er was niemand', aldus De Bie.

De landbouwbewindsman intrigeert het gepensioneerde cabaretduo. Net als defensieminister Hans Hillen, die Van Kooten als typetje weleens na zou willen doen.

De Haagse tv-iconen - ze vormden zowat 40 jaar een stel - werd afgelopen zondagavond met hun tv-eouvre geportretteerd in een tv-programma. Het ging om het eerste deel van een driedelige documentaire van de mannen achter onder meer Keek op de week, het Simplisties Verbond en Jacobse en Van Es.

Foto

Boerderij Vandaag

Laatste reacties

  • no-profile-image

    K. Martinet

    Zeker bij gebrek aan links volk dat boven het maaiveld uitsteekt dat ze nu hun pijlen nu richten op Henk Bleker. Aan het eind van hun verhaal, niet vermeld door agd.nl zeggen ze zelfs dat ze Bleker "fout"vinden. De twee getuigen hiermee nog steeds lid te zijn van het oude links dat vindt dat zij de wijsheid in pacht hebben en dat alle anderen (en "uiteraard" vooral CDA-ers) niet goed bij hun hoofd zijn en publiekelijk belachelijk moeten worden gemaakt. (Bashing) Met comedy heeft dit allemaal weinig van doen, niet te geloven dat agd.nl hier nog woorden aan vuil maakt.

  • no-profile-image

    Ach ja Jut en Jul.vertegenwoordigen het arrogante linkse sosialisme ambtenaren met een gesubsidieerde melkertbaan verstoken van elke vorm van realisiteitszin.Hun zakken vullend met het geld waar anderen de hele dag krom voor liggen.

Of registreer je om te kunnen reageren.