Home

Nieuws 4 reacties

Boerenleen toch onder andere naam verder

Amsterdam - Ondernemer Sibbe Jan Noppert zet zijn activiteiten als vermogensbeheerder voort onder de naam Boerenleening bv.

Eerder meldde de website van dat de activiteiten voorlopig worden gestaakt, maar deze mededeling betreft activiteiten onder de naam Boerenleen bv.
Het eenmansbedrijf moest na een verloren rechtszaak, aangespannen door de Rabobank, de naam wijzigen. Noppert ging in hoger beroep. Noppert vraagt vermogende agrariërs en families om 50.000 euro bij Boerenleening te stallen tegen aantrekkelijke rentes.
Eerder probeerde Noppert bij Nederlandse en Japanse banken geld te lenen voor het opzetten van een eigen bank. Noppert, die een financiële studie volgt aan de Universiteit van Amsterdam, organiseerde eerder informatiebijeenkomsten in Wolvega en Eindhoven. Ook kocht hij advertentieruimte in bij grotere agrarische vakmedia.

Laatste reacties

 • h.klink@upcmail.nl

  goede dag ik zou de risico niet nemen daar zijn meer drama door onstaan ik kom van goere en over flakkee ook met aan trekelijk rente alles kwijt bedankt

 • rijk1

  op zich een goed idee maar hij moet vertrouwen uitstralen en met de juiste mensen in zee gaan zou hem best willen ontmoeten

 • Mozes

  Door te proberen de naam van een ander te misbruiken toont hij onbetrouwbaarheid.

 • new kids

  Pas goed op met dit ventje, hij vertegenwoordigd nu in het bedrijf HEBO BETON Scharsterbrug of is daar eigenaar van en ziet afspraken heel anders dan z'n vader dat ziet.
  De man kan ideaal ingepland worden voor het programma opgelicht van Antoinette Hertsenberg. Die kan er wel een serie van maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.