Home

Nieuws 627 x bekeken

Barend Meerkerk is bedrijfsadviseur van het jaar

Den Bosch - Barend Meerkerk van PPP Agro Advies is woensdag uitgeroepen tot beste bedrijfsadviseur van het jaar 2011.

De jury onder voorzitterschap van Ludo Hellebrekers, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, maakte dat bekend tijdens de jaarlijkse conferentie van Agrivaknet, de landelijke vereniging van bedrijfsadviseurs werkzaam in de landbouw. Naast Meerkerk waren ook Wouter Kalverboer van DGW-Pharma en Marc Kikkert van ForFarmers genomineerd.

Volgens de jury voldoet Meerkerk, meer dan ieder ander, aan de opgedragen beoordelingscriteria voor een toekomstbestendige adviseur van en voor de agrariër. “Daarbij toont hij zelf een ruime mate van ondernemerschap, door zowel zijn eigen bedrijf als de daaraan gerelateerde franchise ondernemingen solide in de markt te zetten”, aldus de jury.

Meerkerk heeft onder andere meegewerkt aan de kringloopwijzer voor melkveehouders in samenwerking met Koeien en Kansen, Boerenverstand en Wageningen UR.

Of registreer je om te kunnen reageren.