Home

Nieuws

Vion beurt 255 miljoen dollar voor Banner Pharmacaps

Eindhoven - Vion heeft de verkoop van Banner Pharmacaps afgerond. Dit heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

Banner wordt voor een bedrag van 255 miljoen dollar (194 miljoen euro) verkocht aan het Canadese bedrijf Patheon Inc.. Patheon is een vooraanstaand bedrijf in de dienstverlening aan en de fabricage voor de wereldwijde farmaceutische industrie.

Vion maakte al eerder bekend dat het Banner zou verkopen. Het bedrijf behoorde niet tot de kernactiviteiten van Vion en had een zelfstandige positie binnen het Nederlandse concern. Vion besloot medio oktober om de niet kernactiviteiten af te stoten en zich te concentreren op de kernactiviteiten. Ook Oerlemans food, dat binnen Vion eveneens een zelfstandige positie bekleedt, staat op de nominatie te worden verkocht.

Of registreer je om te kunnen reageren.