Home

Nieuws 2617 x bekeken

Tweemaal landbouwvakbeurs Assen

Assen – De Landbouwvakbeurs Assen vindt in 2013 tweemaal plaats.

De eerste beurs vindt zoals eerder bekendgemaakt plaats in januari en presenteert ruim 250 standhouders. De beurs van januari 2014 zal echter op verzoek van enkele grotere mechanisatiebedrijven van 26 tot en met 29 november plaatsvinden.

De Assense beurs vindt na 2013 weer plaats in 2015 en daarna volgend in oneven jaren. Volgens organisator Johan Wolters van CNO-Expo heeft de mechanisatiesector gevraagd om één beurs in de twee jaar. In even jaren organiseert CNO-Expo de Noord-Nederlandse landbouwvakbeurs in Leeuwarden.
Wolters zegt niet blij te zijn geweest dat Evenementenhal Hardenberg in de even jaren ook een mechanisatiebeurs organiseert maar deze beurs nu niet als concurrent te zien.

Of registreer je om te kunnen reageren.