Home

Nieuws 889 x bekeken

Maarten Rooijakkers voorzitter LTO-varkenshouderij

Den Haag - Het federatiebestuur van LTO Nederland heeft Maarten Rooijakkers uit Aarle-Rixtel benoemd tot voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Nederland.
Hij volgt met ingang van 2013 Annechien ten Have op, die ruim acht jaar leiding heeft gegeven aan de vakgroep. De nieuwe voorzitter van de landelijke vakgroep is benoemd voor de komende vier jaar.

Rooijakkers (51, gehuwd en twee kinderen) is goed ingevoerd in de varkenshouderij. Sinds 2007 is hij voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van de ZLTO, lid van de landelijke vakgroep LTO Varkenshouderij en tevens lid van het ZLTO-bestuur.

In Aarle-Rixtel heeft Rooijakkers samen met zijn broer John in firma een varkenshouderij. In 1980 haalde hij het diploma Middelbare Agrarische School in Helmond. Tussen 1995 en 2007 volgde hij diverse cursussen bestuurskunde en bedrijfsmanagement. Vanaf 2011 is hij bezig met de bestuurlijke leergang aan Nyenrode. Voorts is hij lid van de Raad van Commissarissen van Agrovision.

 

Of registreer je om te kunnen reageren.