Home

Nieuws 2 reacties

Kamp: meerjarenzekerheid van belang voor investering duurzame energie

Den Haag - Het kabinet wil ondernemers meerjarige zekerheid bieden voor investeringen in duurzame energie. Die toezegging deed minister Henk Kamp van Economische Zaken in de Eerste Kamer, tijdens de behandeling van het wetsvoorstel voor de SDE+-regeling.

Kamp benadrukt dat investeren in duurzame energie noodzakelijk is om het gestelde doel voor duurzame energie, van 16 procent in 2020, te behalen. Kamp benadrukt dat bedrijven niet investeren in duurzaamheid wanneer er geen meerjarenzekerheid wordt geboden. De stimuleringsregeling voor duurzame energie heeft op dit punt een nadelig verleden, omdat de MEP-regeling in 2006 onverwacht per direct werd opgeheven. Sindsdien is de stimuleringsregeling voor duurzame energie nog meermaals veranderd.

Laatste reacties

  • johannetje

    Kamp snapt et. Een kei van een kerel.

  • info249

    Zou mij verbazen, VVD partij van de oude economie,, heeft tot nu toe niks op gehad met duurzame energie.

Of registreer je om te kunnen reageren.