Home

Nieuws 2019 x bekeken 5 reacties

Duizenden nertsenhuiden gestolen

Meijel - Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag bij een inbraak in een nertsenfokkerij in Meijel enkele duizenden huiden van nertsen gestolen. Dat maakte de politie woensdag bekend.

De inbrekers forceerden de wand van een loods aan de Langstraat om bij de huiden te komen. Hoeveel de huiden waard zijn, kon de politie niet zeggen. ,,Vermoedelijk vele duizenden euro's'', aldus een woordvoerder.

De politie gaat uit van een inbraak door dieven en zoekt vooralsnog niet in de richting van dierenactivisten.

Laatste reacties

 • schoenmakers1

  schijnbaar toch een gewild artikel, nertsenhuiden

 • wg

  dus doorzetten de regels veranderen och nog wel 10 keer

 • alco1

  Dat krijg je er nou van als we overal kenbaar maken dat de nertsen fokkerij zo waardevol is voor Nederland. Ha Ha.
  De politie zoekt het vooralsnog niet in de kringen van dierenactivisten. Is dat omdat dat altijd zulke nette mensen zijn of omdat er angst is om negatief in de publiciteit te komen?

 • agratax2

  @alco1. Dierenactivisten houden van dieren en niet van huiden. Ze laten meestal de dieren los, bedreigen de eigenaren en laten de rest ongemoeid.

 • alco1

  Agratax. Dierenactivisten houden ook niet van dieren, want loslaten is meestal fataal. Ze mogen van hen zelfs nog niet geboren worden en daarna van een, al is het soms maar kort, genieten van een zeer luxueus leventje, waarna geheel onverwacht de dood volgt.
  Het gaat hen er om de eigenaren kapot te maken en daar past het plaatje van de huiden vernietigen WEL in. Als politie zou ik in ieder geval niets uitsluiten.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.