Home

Nieuws

Distributiedeal Nuscience in Oceanië

Gent – Agrifirm-dochterbedrijf Nuscience heeft een distributiedeal gesloten met het Australische BEC Feed Solutions. De onderneming introduceert het zogeheten Aromabiotic-assortiment van Nuscience op de varkens-, pluimvee- en rundveemarkt in Australië en Nieuw-Zeeland.

Dat hebben de ondernemingen bekendgemaakt. Nuscience richt zich op de verkoop van voerproducten wereldwijd. De onderneming vond het gebruik van middellange ketenvetzuren (MCFA) in diervoeders uit en is naar eigen zeggen voortdurend op zoek naar een grotere marktdekking. Eerder maakte Nuscience uitbreiding van productie naar China bekend.
Het in Brisbane gevestigde BEC Feed Solutions heeft als missie marktleider te worden in het leveren van voeradvies, premixen en voeringrediënten.

Of registreer je om te kunnen reageren.