Home

Nieuws

DR wil emailadressen van relaties

Den Haag – Uitvoeringsorganisatie Dienst Regelingen (DR) wil graag de emailadressen van haar relaties. Het agentschap biedt namelijk meer diensten digitaal aan en gaat deze ook digitaal afhandelen.

Wie zijn emailadres nog niet heeft geregistreerd kan het doorgeven aan DR via ‘Mijn dossier’ onder het kopje ‘Mijn gegevens & machtigingen’.

DR wil via de mail informatie geven aan de klant als er berichten en gegevens klaar staan in de persoonlijke digitale omgeving ‘Mijn dossier’. Verder wil de dienst relaties informeren via deze wijze als er wijzigingen zijn in regelingen, zoals het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) of mestbeleid. Tevens krijgen relaties een mail als er relevante subsidies worden opengesteld.

DR geeft aan dat via het email geen vertrouwelijke bedrijfs-, betaal-, of inloggegevens worden verstuurd. De gegevens worden ook niet aan anderen verstrekt, tenzij dit op basis van wet- en regelgeving van DR wordt gevraagd, aldus het agentschap.

Of registreer je om te kunnen reageren.