Home

Nieuws 1365 x bekeken

Steven Lak neemt nieuwe functie aan

Nijkerk –Steven Lak, voorzitter van het Productschap Vee en Vlees (PVV), is per eind januari benoemd tot voorzitter van Deltalinqs en RPPS Rotterdam Port Promotion Council. Deltalinqs is een koepelorganisatie van Rotterdamse havenbedrijven. RPPC is een promotieorganisatie van de Rotterdamse havenbedrijven.

Dit heeft Deltalinqs donderdag bekendgemaakt. Volgens PVV-secretaris Ben Dellaert is Lak door deze benoeming tot de zomer nog één dag per week beschikbaar als PVV-voorzitter. De benoemingsadviescommissie die enkele jaren geleden heeft gefunctioneerd in de benoemingsprocedure van Lak buigt zich over de nu ontstane situatie. De vraag is of het PVV tot de zomer gebruik blijft maken van de diensten van Lak, of dat er een andere tijdelijke oplossing wordt gezocht.

Het vertrek van Lak komt op een moeilijk moment. Hij is voorzitter van het colleges van voorzitters van de productschappen en heeft zich steeds hard gemaakt voor een voortbestaan van de productschappen in een andere afgeslankte meer met elkaar samenwerkende organisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.