Home

Nieuws 990 x bekeken 2 reactieslaatste update:2 nov 2012

PVV bouwt reserves af

Zoetermeer - Het Productschap Vee en Vlees bouwt zijn reserves het komende jaar af tot 26,2 miljoen euro. In totaal teert het PVV 2,3 miljoen euro in. De heffingstarieven blijven over de gehele linie gelijk of gaan omlaag.

Dat blijkt uit de begroting die het productschap woensdag heeft vastgesteld. De sectorcommissies bepalen welke taken het productschap het komende jaar nog ter hand neemt.

Laatste reacties

  • politiek

    Reserves dus van honderden miljoenen euro,s.! Dat is nog exclusief van alle gelden die jaarlijks binnenkomen en direct opgemaakt worden. Opgebouwd met boerengeld en overheidsgeld.! Daar zullen de salarissen/vergoedingen van de ambtenaren en bestuurders productschap echt niet onder leiden ! Gewoon terugbetalen die gelden aan de boeren en zo snel mogelijk die productschappen opheffen. Kostenbesparing , ambtenarenbesparing, besparing van allerlei onnodig en onozel gedoe en verantwoordelijkheden direct onder ministerie brengen is veruit het beste. Hopenlijk komt er dan wel een systeem die opkomt voor volksgezondheid en belang boerenbestand. ( en niet voor die grote agro-industrie) Als er duizenden bedrijven zijn die verantwoording antibioticagebruik nog niet onder controle hebben mag je ook zeer terecht vraagtekens zetten bij het correct functioneren productschappen.

  • sake.moesker

    Artikel is intussen veranderd. Er zat een fout in. Reserve wordt afgebouwd tot 26,2 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.