Home

Nieuws 667 x bekeken

Geldprijzen voor plattelandprojecten

Den Haag - Boeren en tuinders die via Europese Plattelandsgelden van 2010 tot en met 2012 financiering hebben ontvangen, kunnen in aanmerking komen voor extra geld via de Passie Op het Plattelandprijs. De prijs van het ministerie van Economische Zaken wordt uitgereikt aan de meest succesvolle, inspirerende, innovatieve of bijzondere projecten.

De projecten maken kans op 2.000 euro per categorie. Het gaat om projecten in het kader van het vergroten van  concurrentievermogen in de agrarische sector, het verbeteren van natuur en milieu door agrarisch natuurbeheer, het verhogen van de leefkwaliteit op het platteland door verbrede landbouw en de aanpak van lokale problemen door lokale partners, gericht op vitalisering van het platteland. Projecten die mee willen dingen naar de prijs, kunnen zich melden tot 15 december.

Of registreer je om te kunnen reageren.