Home

Nieuws

Geldprijs voor innovaties op platteland

Den Haag - Er ligt 9.000 euro klaar voor ondernemers die een bijzonder project zijn gestart op het platteland.

Wie een plan uitvoert met subsidie vanuit het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2007-2013 (POP2) kan in het voorjaar van 2013 in aanmerking komen voor de Passie Op het Platteland-prijs (POP-prijzen). Deze prijs is voor succesvolle, inspirerende, bijzondere of innovatieve projecten op het platteland.

Het gaat bijvoorbeeld om projecten die uitgevoerd worden met subsidie Jonge landbouwers, Samenwerking bij innovatieprojecten, Demonstratieprojecten of Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen. Aanmelden voor de geldprijs kan tot 15 december 2012. In vier categorieën maken de genomineerden kans op 2.000 euro. De publiekswinnaar krijgt 1.000 euro. Aanmelden kan via de site passieophetplatteland.nl . Hier staan ook de spelregels.

Uit alle aanmeldingen worden maximaal twaalf projecten genomineerd als 'beste project'. Deze projecten maken daarmee kans op de jury- en de publieksprijs. Een professioneel bureau maakt een presentatiefilmpje van het project. Deze wordt dan gebruikt bij de publieksprijsverkiezing via internet en bij de jurybeoordeling.

Of registreer je om te kunnen reageren.