Home

Nieuws 5 reacties

Eggink jaar langer commissaris Forfarmers

Lochem – Jan Eggink blijft een jaar langer dan zijn oorspronkelijke termijn commissaris van Forfarmers Group en de coöperatie achter het voerconcern, Forfarmers. Zijn termijn loopt nu niet af in 2013 maar 2014. De statuten leggen geen beperking van de zittingstermijnen op.

Volgens een woordvoerder is ervoor gekozen Eggink langer aan te houden omdat de onderneming een paar grote stappen heeft gezet, zoals de overname van Hendrix UTD en het Britse BCM Pauls, waardoor extra belang wordt gehecht aan ervaring. Bij ForFarmers werken in totaal 2500 medewerkers. Het bedrijf zet jaarlijks 6,5 miljoen ton mengvoer af.

Laatste reacties

 • Snel

  als `t na een langer verblijf van ook Jan Markink maar geen oude lullen commessariaat wordt,verjonging is ook nodig.

 • wimpy

  hij heeft zijn spaarpotje nog niet vol

 • braakman.tap1

  Lijkt de LTO wel. Elkaar aan het eten houden.

 • gerstiroma

  braakman tap@ juist zo gaat dat in die circuis, allemaal meelopers en personenen die vragen stellen waar ze het antwoord al op weten, als je andere mening hebt kom voor zulke clubs niet in aanmerking

 • info80

  6,5 miljoen ton met 2500 medewerkers? 2600 ton per medewerker dus. Ik ken ook coöperaties die 5000 ton per medewerker produceren.... Hoezo voordeel van schaalvergroting?

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.