Home

Nieuws 2 reactieslaatste update:11 okt 2012

Wakker Dier hoogste binnenkomer Duurzame top 100

Amsterdam – Wakker Dier is dankzij zijn acties tegen de 'plofkip' de hoogste nieuwe binnenkomer in de Duurzame 100 die dagblad Trouw samenstelt. Campagneleider Sjoerd van de Wouw komt in de lijst op de negende plek.

De lijst wordt aangevoerd door respectievelijk Marjan Minnesma (Urgenda), Paul Polman (Unilever) en milieuadviseur Maurits Groen.

Feike Sijbesma, topman van biotechnologiebedrijf DSM, komt op de zevende plek terwijl voormalig topbestuurder van wereldvoedselorganisatie FAO Louise Fresco, nu hoogleraar in Amsterdam, op de twaalfde plek staat. Opvallend is dat koningin Beatrix vanwege een kersttoespraak met focus op duurzaamheid voor het eerst in de lijst is opgenomen, op de negenenvijftigste plek.

Laatste reacties

  • bankivahoen

    Hoe meer je ergens tegen bent hoe meer rapportjes a la Diederik Stapel,Vonk etc. je kunt overleggen,hoe beter je de media beheerst hoe hoger je komt.Kortom wederom regeert de grote leugen!
    De afbraakspiraal waarin ons land verzeild is geraakt lijkt niet te stoppen! De gecreeerde nep economie overklast de real economie,dit gaat nog veel pijn doen!

  • joannes

    Bankivahoen, de strijd wordt altijd op de grenzen uitgevochten en de media rapporteren altijd over de strijd! Het is dus niet vreemd dat een relatief kleine partij, slechts 2 zetels, zoveel aandacht krijgt! Maar bij die verhouding 2 van de 150 is het, nog steeds een provocatie strategy die ze voeren om maar vooral in de media rapporten te komen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Historische_zetelverdeling_Tweede_Kamer (aan het eind vd pagina)

Of registreer je om te kunnen reageren.