Home

Nieuws 3 reacties

Moszkowicz in film over boerenliefde

Amsterdam - Advocaat Bram Moszkowicz is gaat zich als acteur verdiepen in de boerenliefde. Dat meldt dagblad De Stentor. De advocaat krijgt de rol van expert die bij RTL Boulevard commentaar geeft op een populair datingprogramma voor boeren.

De speelfilm Leve de Boerenliefde wordt geregisseerd door Steven de Jong. Het verhaal gaat over een boer die via het datingprogramma op zoek is naar een vrouw, maar verliefd wordt op de presentatrice.

In de film bespreekt Moszkowicz als ervaringsdeskundige met Albert Verlinde de liefdesperikelen van boer Jelte. De film moet in juni 2013 in de bioscoop te zien zijn. Cas Jansen, Tatum Dagelet en Waldemar Torenstra zouden als belangrijkste acteurs zijn aangezocht. Voor de bijrollen is ook boerenzoon en ex-schaatser Erben Wennemars aangetrokken, aldus De Stentor.

Laatste reacties

  • Weerkundige

    kunnen ze geen goed kopper figurant vinden

  • BoB de Bakker

    Wennemars als de verlegen dierenarts??

  • BoB de Bakker

    Wennemars als de verlegen dierenarts??

Of registreer je om te kunnen reageren.