Home

Nieuws 2 reacties

Koopmans (CDA) naar adviesbureau

Den Haag - Voormalig Tweede Kamerlid Ger Koopmans (CDA) wordt directeur van adviesbureau Vondel & Nassau in Amsterdam. Dat heeft hij woensdag bekendgemaakt.

Het bureau levert advies en interimmanagers aan bedrijven en overheden. Koopmans was tien jaar lid van de Kamer en voerde het woord op het landbouwdossier. Tegen zijn zin in plaatste zijn partij hem niet op de kandidatenlijst voor de afgelopen verkiezingen.

Laatste reacties

  • leftturn

    valt me erg tegen, na haagsche jaren wordt zelfs ger lid van de overbodigen. advies en interimmers leveren behalve een enorme kostenpost voor de maatschappij bedroevend weinig op. een hoop blabla en dito factuur achteraf.

  • joannes

    Weer een kamerlid die zijn slachtoffer rol verzilverd met binnendeur activiteiten voor het ¨behoeftige¨ bedrijfsleven! Gelukkig heeft hij zo geen wachtgeld nodig voor de gebruikelijke ¨bedenktijd¨!

Of registreer je om te kunnen reageren.