Home

Nieuws 24 reacties

Jongetje van 2 jaar overleden na val in vijver zuivelboerderij

Leerdam - Een jongetje van 2 jaar uit Utrecht is woensdag overleden na een val in het water maandagmiddag op een zuivelboerderij in Leerdam.

Dat meldde de politie Rotterdam-Rijnmond. De ouders van het jongetje waren met drie kinderen op de boerderij om daar wat te kopen. Op een gegeven moment verloren zij de jongen uit het oog, maar een ander kind van het gezin vond uiteindelijk zijn broertje in een vijver. Een ambulance bracht het kind naar het academisch ziekenhuis in Utrecht. Daar hij is hij aan zijn verwondingen overleden.

Laatste reacties

 • schoenmakers1

  verantwoordelijk ambtenaar hierin zwaar straffen en persoonlijk aansprakelijk stellen, zal wel niet gebeuren, deze zijn onschendbaar en stapelen fout op fout

 • Flyinghollander

  Schoenmaker wat een reactie. Ben dit weet je niet wat er gebeurd is, het enige wat je wel weet, dat een groot verlies voor dit gezin. Gecondeleerd.

 • Bison

  Wel erg makkelijk he schoenmaker ,schuif de schuld maar op een ander bij gebrek aan ouderljke verantwoordelijkheid om een twee jaar oud jochie uit het oog te verliezen.

 • B bob

  Veel sterkte voor de nabestaanden !

 • miniplaat

  Wat een akelige reacties kunnen sommige(bijna altijd dezelfde) mensen hier toch geven..

  Ouders en andere nabestaanden; gecondoleerd met jullie verlies.

 • Sylke

  Ouders veel sterkte toegewenst bij dit drama

  @ schoenmaker, Je weet niet eens van de hoed en de rand en dan toch zulk commentaar

 • B bob

  Ik weet nog hoeveel intenser en mooier mijn leven werd toen ik samen met mijn Vrouw mocht kennismaken met onze Zoon Ryan ! Ik kon me een leven zonder mijn gezinnetje ineens niet meer voorstellen.
  Mam en Pap , Ik leef intens met jullie mee en hoop dat de pijn snel draagbaar zal worden .

 • PdeGouw

  @bison, begrijp ik je goed als jij de schuld bij de ouders legt? Beperk je liever tot het condoleren van deze ouders i.p.v. dergelijke loze statements te poneren. Je bent geen haar beter dan Meneertje Schoenmaker.

 • raaijmakers

  @schoenmaker en@bison: schamen jullie je echt niet!

 • info185

  ik heb het idee dat @schoenmaker opmerking bij verkeerde artikel geplaatst heeft

 • mtsharteveld1

  Ik wens de ouders heel veel sterkte, verschrikkelijk je kind verliezen... Ik hoop dat het kindje dat z'n broertje heeft gevonden dit beeld een plaatsje kan geven, vervagen doet het nooit. Ik wens boer en boerin ook veel sterkte, die worden meestal vergeten, maar kunnen nooit meer met een onbevangen blik naar die vijver kijken, ik ben helaas een 'boerin met ervaring' en weet ondertussen dat dat maar slecht slijt...

 • rame-bv1

  Als moeder van drie kinderen vind ik dat de ouders ten aller tijde verantwoordelijk zijn. Jonge kinderen kan en mag je nooit uit het oog verliezen. En is er gevaar in de buurt, zorg dan dat ze er niet naar toe kunnen; zet ze bv in een buggy.
  Het is en blijft een drama voor het gezin, maar leg de schuld niet bij een ander!

 • johan58

  Wat een dramatisch voorval! Laten we niet oordelen over schuld. Iedereen kan een moment van onachtzaamheid overkomen. Elke betrokkenen sterkte en kracht gewenst. Hopelijk vinden jullie op den duur weer nieuwe levensmoed.

 • drikhend

  Dit kan mij u of iedereen overkomen . We maken dagelijks allemaal fouten . meestal maar kleine fouten die goed aflopen . Hier is onbewust even een kind uit het oog verloren . Het is maar een kleine fout en zou er niets gebeurt zijn zou men er zelf niet eens bij hebben stil gestaan . Nu is deze kleine fout in een nacht merrie uitgelopen . En daarom vraag ik mij af waarom er mensen zijn die zo bot kunnen reageren . Ik denk dat deze ouders zeer zwaar gestraft zijn met verlies van hun kind . Je zult deze last heel je leven maar moeten dragen . Daarom wens ik deze mensen veel sterkte toe voor de toekomst en ik hoop nog veel geluk .

 • guidoh

  Heb het meegemaakt met eigen dochter in vijver van buren.Er zaten geen 3minuten tussen het uit het oog verliezen en liggen dobberen in het water,wij hebben dochter net op tijd kunnen redden maar dit was niet zonder gevolg.Ondertussen 10j verder en worden nog dagelijks geconftonterd met de feiten.Vreselijk voor de ouders die hun kind verloren zijn en dit is zeker NIET hun schuld!Heel veel moed en kracht om de komende jaren door te komen!Gecondoleerd.

 • Hans1950

  Geachte ouders van dit kleine manneke,

  van harte gecondoleerd met dit tragische verlies, ik hoop van harte dat jullie de kracht mogen vinden om dit verschrikkelijke verlies te verwerken, en ik weet waar ik over spreek.
  Ik zal persoonlijk voor jullie bidden.

 • schoenmakers1

  best wel felle reacties tegen mij, ik wil hierover opmerken dat ik een soortgelijke situatie heb meegemaakt en aangedragen bij de overheid, je raad het al, of sommige sukkels niet, ja totaal geen reactie

 • Bison

  Best wel felle reacties tegen mij ook.
  Mijn reactie was meer gericht op schoenmakers1 die de vinger naar de ambtenaar wees.
  Natuurlijk is het heel erg voor de ouders om een kind te verliezen,maar dat neemt niet weg het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun kinderen.
  Maar ja,de waarheid mag dus niet gezegd worden...OK

 • drikhend

  Beste Schoenmakers en Bison Enige uitleg bij uw reactie zou dan waarschijnlijk minder felle reacties opgeroepen hebben . Ik denk dat op zulk moment de schuldvraag niet van doen is . Deze mensen zullen zich zelf al schuldig genoeg voelen . En moeten deze zware last dragen en verwerken . En het is niet aan ons om over schuld vraag te oordelen . Het zijn meestal kleine fouten die goed aflopen . Maar helaas in dit geval niet . Dus deze mensen kunnen wel wat steun gebruiken .Hopelijk heeft u het kunnen verwerken beste Schoenmakers en van de overheid moet je niets verwachten als aanmaningen als je te laat betaalt . Dit zijn alleen maar zakkenvullers met mooie praatjes als ze je nodig hebben . Maar zo gouw je hun nodig hebt laten ze je wachten tot je het opgeeft .Of anders gezegd stikken of barsten .

 • landini44

  heel veel sterkte!!

 • B bob

  Kunnen we de discussie hier verder laten rusten en respectvol blijven ?
  Er worden voldoende artikelen geplaatst waar we ons hard bij kunnen luchten !

 • Nines

  Wat verschrikkelijk voor die ouders, familie & nabestaanden. Dit moet een nachtmerrie zijn waaruit je nooit meer ontwaakt. Ik wens hen veel sterkte toe bij het verwerken.

  men hoeft niet te praten over schuld. De pijn in dit gezin zal altijd kenbaar blijven, in alles. Daar helpen vingertjes wijzen niet bij.

 • Willemdb

  triest en ongeloof , heel veel sterkte voor de ouders opa en oma en kleinkinderen en ook voor het boerengezin
  mijn gedachten zijn bij jullie.

 • politiek

  Sterkte voor ieder en hopenlijk einde discussie dit lijntje.

Laad alle reacties (20)

Of registreer je om te kunnen reageren.