Home

Nieuws 492 x bekeken 1 reactie

Eerste Kamer bereid tot spoed bij behandeling Autoriteit Markt en Consument

Den Haag – De Eerste Kamer is bereid om snel te kijken naar een voorstel van minister Maxime Verhagen van Economische Zaken voor het instellen van een Autoriteit Markt en Consument. De landbouwcommissie van de Eerste Kamer heeft besloten om voor 30 oktober vragen te stellen aan de minister over de nieuwe autoriteit.

Deze autoriteit moet onder andere voorkomen dat leveranciers niet incorrect behandeld worden bij de uitbetaling voor hun product. Verhagen heeft aangegeven het wetsvoorstel graag voor december te willen behandelen in de Eerste Kamer.

Eén reactie

  • joannes

    Dat in reactie op de Albert Heijn brief naar zijn leveranciers? Je mag hopen dat ze nog wat terug kunnen draaien in de verhouding die compleet scheef gegroeid zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.