Home

Nieuws

Bestuur FloraHolland wordt RvC

Aalsmeer – Het bestuur van FloraHolland en de Raad van Commissarissen (RvC) worden samengevoegd in een nieuwe negenkoppige RvC. Dat stelt het bestuur zelf voor.

De leden moeten nog stemmen over het voorstel in de algemene ledenvergadering in 2013. Volgens bestuursvoorzitter Bernard van Oosterom is de dagelijkse leiding en de bedrijfsvoering van het bloemenvelingbedrijf door het bestuur al volledig gedelegeerd aan de directie. In de praktijk is het bestuur steeds meer in een toezichthoudende rol gekomen. Door de samenvoeging van RvC en bestuur “ontstaat een meer overzichtelijke topstructuur, zijn de verantwoordelijkheden eenduidig georganiseerd en ontstaat transparant toezicht. De leden blijven via de algemene ledenvergadering en RvC beslissen over belangrijke strategische en financiële vraagstukken van FloraHolland."

Of registreer je om te kunnen reageren.