Home

Nieuws laatste update:26 okt 2012

Roetert voorzitter stichting Food Valley

Wageningen - Bert Roetert wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van stichting Food Valley.

Momenteel is Roetert voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL). Die functie blijft hij vervullen. Eerder was hij topman bij het beursgenoteerde Schuitema/C1000 en bekleedde hoge functies bij Friesland Foods.

Met zijn aantreden en het vertrouwen van de vele bedrijven en kennisinstellingen in Nederland breekt voor de stichting Food Valley een nieuwe periode aan. “Afgelopen jaren heeft de stichting Food Valley zich ontwikkeld van een regionaal initiatief tot een nationale speler met grote bekendheid in vele landen. En daarmee is het fundament gelegd voor verdere bouw”, aldus directeur Roger van Hoesel.

Of registreer je om te kunnen reageren.