Home

Nieuws 1059 x bekeken 5 reacties

AH zet dozen in schap

Zaandam - Supermarktketen Albert Heijn gaat producten in de schappen vanuit dozen verkopen. Dit zei directeur merchandising van Albert Heijn op de jaarlijkse leveranciersdag, zo meldt het blad Distrifood.

Albert Heijn zegt hiermee dat de kosten omlaag kunnen waardoor er een hogere omzet behaald kan worden. De supermarkt volgt hiermee het principe van discounters Aldi en Lidl.

Volgens Albert Heijn zullen schappen sneller bijgevuld zijn en is er minder kans op breuk.

Laatste reacties

 • wbrooymans

  Wat moet de nederlandse agrarier met dit bericht. Berichten van AH zijn alleen nuttig als ze nederlandse produkten waarderen en op hun waarde schatten.

  Door deze maatregel zal die 2% maatregel zeker niet van tafel gaan?? dat zou ze meer sieren.

 • B bob

  Ahold bestaat uit een grote groep zakkenvuller die de Nederlandse producenten volledig links laten liggen als ze net over de grens maar een fractie van een cent goedkoper kunnen inkopen . Dat ze de dozen straks zo in de schappen gaan zetten is een kille bezuinigingsmaatregen die alleen de werkgelegenheid onder de jeugd zal treffen.

 • jan1966

  Dat komt omdat steeds minder jongeren voor die lui willen werken. Er komt nog een tijd dat de chinezen massaal overstappen op ons hoogstaande kwalitets voedsel, dan valt er helemaal niets meer te (zakken) vullen voor AH.

 • joannes

  Nee, jan1966, dat komt omdat ze er nu, in deze economiscche crisis, achter komen dat hun bedrijfsvorm te duur is; teveel kosten maakt. De consument kunnen ze nu niet meer naar binnen lokken met slechts een goed assortiment of sfeer. De prijs wordt belangrijker en daarvoor moeten ze besparen. Nu dan heb ik liever dat ze op hun arbeidskosten besparen met minder arbeid dan lagere lonen of lagere inkoopsprijzen. Uiteindelijk zijn ook zij afhankelijk of de consument zijn geld bij AH besteed of bij de Aldi of de Lidl.

 • B bob

  Veel jongeren zijn erg naief en hebben niet door dat ze voor een akelige boevenbende werken Jan. De Chinesen kopen overgens al geruime tijd stiekem productiebedrijven op zodat ze hun eigen Nieuwe rijken voorzien kunnen van hoogwaardige voeding terwijl hun landbouwers besmette aardbeien naar duitsland verschepen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.