Home

Nieuws 2 reacties

30% wil vleesconsumptie minderen

Hilversum - 30 procent van de Nederlanders is van plan minder vlees te gaan eten. Dat blijkt uit onderzoek van Food for Food en Intomart GfK onder ruim 2.600 respondenten.

Er was een duidelijk verschil tussen opleidingsniveau en geslacht. Mensen met een laag opleidingsniveau laten minder snel het vlees staan dan mensen met een hoger niveau. 23 procent van de mannen gaf aan te zullen minderen met vlees, tegenover 32 procent van de vrouwen.

Laatste reacties

  • agratax2

    Dit zal helpen! Een derde van de 16 milj. Nederlanders eet straks 30 % minder vlees, m.a.w. de vlees consumptie van 1,6 milj. Nederlanders is straks 0 %. Laten we dit enorme bedrag eens loslaten op de 6 miljard aard bewoners, het grote bedrag is in eens verworden tot minder dan een mistdruppel op een hete plaat. Arme mensen die het beter krijgen zullen hun rijst inruilen voor vlees, ook al roept mevr. Thieme hoe slecht het is voor haar en ons innerlijke milieu en vooral de natuurramp die zich zal voltrekken over de wereld. Als 30 % Nederlanders minder vlees gaan eten heeft dat te maken met hun dalende inkomen en de stijgende kosten voor levensonderhoud.

  • B bob

    Agratax heeft de rekenmachine van Kabouter Plop geleend . Een derde van de Nederlandse Consumenten wil tussen de 1 en 100% gaan minderen wat berteft de consumptie van dierlijke producten . De daadwerkelijke afname is dus totaal onduidelijk en moet blijken uit de verkoopcijfers. Arme mensen zullen alles blijven eten dat in hun buurt komt en als er regelmatig miljoenen kippen en varkens het loodje leggen door het stijgende aantal dierziekten en de verzwakte natuurlijke weerstand van het vee zal er uiteindelijk alleen nog maar een plantaardig dieet over blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.