Home

Nieuws 288 x bekeken

Wijziging bestuur Vereniging van Keurslagers

Leusden – Antoine van Baars, Keurslager te Deurne stopt als voorzitter van het bestuur van de Vereniging van Keurslagers.

Van Baars was acht jaar voorzitter van de vereniging. Hij stopt omdat zijn maximale zittingsperiode als voorzitter is bereikt. Hij blijft wel actief betrokken bij de vereniging van Keurslagers. Hij zal worden voorgedragen als adviseur van Vers Platform Nederland in de raad van advies.

Roelof Mulder, eigenaar van Keurslager Bergerslag te Staphorst, is benoemd als opvolger van Van Baars.

De Keurslager-formule stelt een slager in staat om zelfstandig te blijven en onderscheidend en succesvol te zijn in zijn marktgebied. Slagers die voldoen aan de hoge professionele eisen van de Vereniging van Keurslagers worden als lid toegelaten.

Of registreer je om te kunnen reageren.