Home

Nieuws

Steven de Jong maakt boerenkomedie

Leeuwarden - Regisseur Steven de Jong werkt aan een plattelandskomedie met de titel Boerenliefde.

Dat heeft hij maandag bekendgemaakt. De film moet in het voorjaar van 2013 in de bioscoop te zien zijn. De komedie vertelt over een veeboer die tijdens een tv-gala verliefd wordt op een tv-ster. Zijn omgeving raadt hem echter af zijn hart te volgen, omdat de liefde tussen een eenvoudige boer en een bekende Hilversumse presentatrice toch geen stand kan houden.

De Jong omschrijft het project zelf als "Notting Hill meets Boer zoekt Gooische Vrouw.'' De casting is momenteel in volle gang. Maar zeker is wel dat Gerard Joling de titelsong van de film gaat zingen. De opnames vinden in het najaar plaats.

In het voorjaar gaat De Jong eerst het echtscheidingsdrama Janey, kind van de rekening draaien, met Chris Zegers in de hoofdrol. Eerder maakte de regisseur films als De Schippers van de Kameleon en De Hel van '63.

Of registreer je om te kunnen reageren.