Home

Nieuws 343 x bekeken

Stadsboerderij Almere wint bio-prijs

Zwolle – De Stadsboerderij Almere heeft de Ekoland innovatieprijs voor biologische landbouw 2012 gewonnen.

Volgens de jury is het vernieuwend dat de Stadsboerderij publiek weet te lokken naar een groot landbouwbedrijf in de stad. Ook de manier waarop rekening wordt gehouden met bezoekers wordt geroemd. Zo is er een leslokaal bij de boerderij en is er extra ruimte voor bezoekers bij de stallen.

Oprichters van de Stadsboerderij Tom Saat en Tineke van de Berg ontvingen de prijs op de BioVak vakbeurs in Zwolle.

De Stadsboerderij in Almere is een biologisch-dynamisch bedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. De graasgebieden en de akkers liggen verspreid in en rond Almere (Pampushout, Buitenhout, Waterlandse Bos, Almeerderhout, Kievitsweg, Veluwse Kant en Overgooi).
Of registreer je om te kunnen reageren.