Home

Nieuws

Rechtbank nog geen tijd voor zaak Hof van Saksen

Middelharnis – De rechtbank Haarlem heeft vanwege drukte nog altijd geen datum bekendgemaakt voor het getuigenverhoor in de zaak Hof van Saksen.

Dat zegt Marcus Bijloo van advocatenkantoor Den Hollander uit Middelharnis. Het proces-verbaal dat voortkomt uit het getuigenverhoor dient als belangrijke component in een procedure tot schadevergoeding die de gedupeerden willen inzetten.

Het bureau diende reeds maanden geleden een verzoek hiertoe in namens ongeveer vijftig boeren die geld verloren na een belegging in het recreatiepark Hof van Saksen die volgens hen was aanbevolen door een rechtsvoorganger van het verzekeringsbedrijf van LTO Noord, LTO Noord Verzekeringen. De meeste van de zevenhonderd agrarische gedupeerden gingen akkoord met een schikking.

Of registreer je om te kunnen reageren.