Home

Nieuws 2 reacties

Kamer geen bezwaar tegen megabedrijf Horst aan de Maas

Den Haag – De Tweede Kamer houdt de omstreden pluimvee- en varkenshouderij in Horst aan de Maas niet tegen.

Een SP-motie, die staatssecretaris Henk Bleker (landbouw) oproept alles in het werk te stellen de plannen voor een bedrijf met 1,2 miljoen kippen en 35.000 varkens in de Limburgse gemeente tegen te houden, werd dinsdag verworpen. Alleen PvdA, Groenlinks, D66 en Partij voor de Dieren steunden het voorstel.

Laatste reacties

  • mfanto

    wat zijn het toch een stel zielige mensen ze bemoeien zich overal me kun je in dat land nog een fiets kopen zonder dat de kamer over moet vergaderen om voor you te bepalen welke kleur je mag nemen. nee burger politie omdat die niet opvallen geen politie in burger maar burgers die politie en recherge mogen spelen, gaat toch meer en meer op oost duitsland lijken! elke dag gaat het een streepje verder tot je op een dag wakker word en er zak wol over je hoofd is getrokken

  • auga

    he mfanto, op een dag wordt je wakker maar je kan geen kant meer op omdat de gierputten overstromen en je wegdrijft in een meer van gistende en kolkende drijfmest. Onze gigantische veestapel en overconsumptie van vlees is mede veroorzaker van honger in de wereld. Bekijk de film 'pig business' maar eens. Voorland van het mooie Limburg.

Of registreer je om te kunnen reageren.