Home

Nieuws 1 reactie

Eric Hubers volgt Jan Wolleswinkel op bij LTO/NOP

Den Haag – Eric Hubers (45), legpluimveehouder in het Limburgse Ysselsteyn wordt per 1 juli de nieuwe voorzitter van de vakgroep Pluimveehouderij LTO/NOP. Hij volgt Jan Wolleswinkel (64) op die na dertien jaar afscheid neemt als voorzitter. Dit heeft LTO Nederland bekend gemaakt.

Hubers is door het federatiebestuur van LTO Nederland benoemd voor in principe vier jaar. Hij was voorgedragen door een vertrouwenscommissie met vertegenwoordigers van NOP en LTO.

Hubers heeft een pluimveebedrijf met 90.000 leghennen (scharrel en vrije uitloop). Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring onder meer als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Agrarische Bedrijfsverzorging Limburg en als vice voorzitter van de Raad van Commissarissen van mengvoercoöperatie Vitelia.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Goede voordracht , Erik is een ondernemer met twee benen op de grond die in staat is net als Jan Wolleswinkel de sector te behartigen "Succes"

Of registreer je om te kunnen reageren.