Home

Nieuws

Vion UK investeert in opleidingsfaciliteit

Broxburn – Vion UK investeert miljoenen Britse ponden in een opleidingsfaciliteit bij zijn varkensvleesbedrijf in het Schotse Broxburn.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Vion krijgt een bijdrage van 2 miljoen pond van de Schotse overheid voor deze investering.

De opleidingsfaciliteit is bedoeld om nieuwe werknemers op te leiden voor de vleesverwerking en de bedrijfscultuur. De nieuwe opleidingsfaciliteit biedt werkgelegenheid aan 250 mensen. Vion beschikt ook in Suffolk over een opleidingsfaciliteit. De ervaringen die daar zijn opgedaan worden toegepast in de nieuwe school in Broxburn.

Volgens communicatiedirecteur Marc van der Lee van Vion betreft het hier een investering puur voor de Britse markt. ”We kennen binnen Vion wel uitwisselingsprogramma’s voor de beste bedrijfspraktijken.” Volgens Van der Lee biedt Vion in Nederland in verschillende bedrijven specifieke opleidingen aan voor het personeel.

Of registreer je om te kunnen reageren.